Gordon Ramsay

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
Dato: 16.11.2008 22:16  Forfatter: Thomas Westh

1020 N. San Vicente Blvd.
90069 West Hollywood
USA
Tlf . +1 866 282 4560
http://www.thelondonwesthollywood.com/gordon_ramsay/

6. oktober 2008 var jeg på Gordon Ramsay på The London West Hollywood, CA, USA. Reservationen af bordet gik hurtigt og yderst høfligt. Endvidere fik jeg bestilt en rundvisning i køkkenet, som blev forestået af restaurantchefen om eftermiddagen.

Modtagelsen i den super flotte restaurant var noget for sig. En virkelig flot, nydelig og sød værtinde i en “lille Channel” dragt bød os velkomne og ledte os ind i baren, hvor en bartender tog imod vores drinkordre.

Vi blev ledt videre til vores bord af en tjener, hvorefter den nydeligste vinkyper jeg nogen sinde har set kom med menukort og vinkort. Vi var dog ikke længe om at bestemme os for den 7 retters tasting menu og wine pairing.

Maden kom hurtigt, præcist og smagte fortræffeligt. Den eneste lille minus var champagnen, som blev serveret til Amuse buse - Sweetcorn creme. Det passede ikke så godt sammen. Resten var der ikke noget som helst at sætte en finger på. Lidt skuffende var det dog at se kortet over digestives, kun to slags Grappa. Men den, jeg fik, smagte nu ikke helt ringe.

Det samlede beløb for aftenen incl. $50 i drikkepenge løb op i lige under $500, hvilket jeg så absolut ikke ville sige var for meget - tværtimod! Her er så ikke medregnet turen i en stretched Limo til restauranten på $179.

Ud af 10 * vil jeg give oplevelsen 9*

Anmeldt af Peter Harbo


Vis stort kort

Tags: , , , ,
Kategori: Los Angeles