Mission Ranch

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Dato: 30.10.2008 20:20  Forfatter: Thomas Westh

26270 Dolores Street
93923 Carmel, Californien
USA
Tlf . +1 831 624 6436
www.missionranchcarmel.com

Mission Ranch er ingen andre end den sublime (og mega hårde) skuespiller Clint Eastwoods restaurant (som i øvrigt ikke græd i Broerne i Madison County – det var regndråber). Og hvis det ikke er grund nok til at besøge den, så bør den lækre mad, den lækre vin og den lækre udsigt være det.

Clinten kommer selv forbi med mellemrum, så sørg for at have kameraet og autografbogen klar (det lyder turistoverrendt, men er det ikke). I øvrigt kan du på Mission Ranch nyde Clintens egen øl, Pale Rider (hvor sejt et navn er det lige). Et must for alle hårde drenge.


Vis stort kort

Tags: , , , , ,
Kategori: Carmel