Park Café Biergarten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Dato: 30.10.2008 20:12  Forfatter: Thomas Westh

Sophienstrasse 7
80333 München
Tyskland
Tlf . +49 (0)89 51 61 79 80
www.parkcafe089.de

Park Café Biergarten er især om sommeren et yndet hang out for de lokale münchenere. Lange borde omgivet af en frodig park i byens hjerte og masser af god øl i én liters krus (kaldet Mass) trækker mange til. Især til den traditionelle fredagsøl.

Selvom øllene er det primære, så kombiner dem gerne med lidt mad, fx en Brezn (en kæmpe saltkringle) og Obatzda (brieost rørt op med krydderier). Servicen er god, men du står også selv for den. For der er ingen bordservering. Det er det gode gamle kantineprincip. Nichts fancy, aber super geil.


Vis stort kort

Tags: , , , , , ,
Kategori: München