El Faro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Dato: 30.10.2008 20:04  Forfatter: Thomas Westh

San Félix 15
Cádiz
Spanien
Tlf . +34 956 21 10 68
info@elfarodecadiz.com
www.elfarodecadiz.com

Byens bedste restaurant. Det er, hvad mange i Cádiz kalder El Faro. Og jeg blev da heller ikke skuffet, da jeg kom der første gang. Flotte lokaler, tjenere i hvide smokings og lækker, lækker mad. Nu har jeg efterhånden været der et par gange, og standarden er lige høj hver gang.

Vil du have den ægte andalusiske stemning, så start eventuelt middagen med et glas Manzanilla (meget tør lokal sherry) som aperitif. Vælg derefter fx ovnbagte peberfrugter fyldt med krabbekød eller prøv en af de andre lækre fiske- eller skaldyrsretter. Spring over pescado frito – den kan du få ligeså godt og billigere andre steder – og bestil heller ikke kød – det er ikke deres specialitet (og som hovedregel er de ikke så gode til kødretter i Andalusien).

Ellers skal du bare nyde den gode stemning. Og hvad de ikke taler af engelsk, kompenserer de for med hjælpsomhed. Jeg ved godt, at stedet lyder dyrt, men det er det ikke. I hvert fald ikke efter danske standarder.


Vis stort kort

Tags: , , , , , ,
Kategori: Cádiz