Osteria Margutta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
Dato: 30.10.2008 19:36  Forfatter: Thomas Westh

Via Margutta 82
00187 Rom
Italien
Tlf . +39 063231025

Margutta ligger godt gemt for turistøjne, og det kræver lidt at finde frem til restauranten. Men når du først er der, kan du glæde dig til lækker mad, ufrivilligt sjove tjenere og det, der kun kan betegnes som Roms mest kitchede interiør.

På Margutta kan du også opsnuse lidt TCM-stjernestøv. Fx har Fellini, Gregory Peck og Audrey Hepburn nydt livet på Margutta – de to sidste, da de lavede filmen Prinsessen holder fridag, som for en stor del blev optaget i Via Margutta.

Margutta har byens bedste tortellini med tre forskellige slags fyld, bl.a. græskar og trøffel. Derudover bør du prøve filetto Margutta, der er helstegt oksefilet, som skæres i tynde skiver og lægges i en marinade af olivenolie og citronsaft. Det kan være nødvendigt at bestille bord her.


Vis stort kort

Tags: , , , , ,
Kategori: Rom